Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımı Ülker Stadyumu'nda ilk kez sahaya çıkıyor

Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımı Ülker Stadyumu

Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımı Ülker Stadyumu'nda ilk kez sahaya çıkıyor

ANKARA - Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Beşiktaş United Payment kadın futbol takımları, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 20 Kasım'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçta Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımı ilk kez Ülker Stadyumu'nda sahaya çıkacak.

Maç saat 18.45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe taraftarları, derbinin biletlerini passo.com.tr üzerinden ücretsiz olarak alabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Grubu Üst Yöneticisi (CMO) Sinan Seha Türkseven, kadın futbolunun toplumun gelişimi ve spor ekonomisinin sağlıklı ilerleyişi açısından çok önemli olduğunu belirterek, Petrol Ofisi Grubu'nun kadın futboluna destek vermesindeki temel motivasyonun geleceğe ve daha iyi olana yatırım yapmak olduğunu ifade etti.

Önemli derbilerin ülkede kadın futbolunun gelişimi ve daha geniş kitlelere ulaşması açısından kilit rol oynadığının altını çizen Türkseven, "Bu derbiler sayesinde ülkemizde kadın futbolunun bilinirliği artıyor, yapıcı rekabetin sağladığı pozitif ivme ile kadın futbol ligimiz daha da güçleniyor. Tüm futbolseverleri gerek ekran başında gerekse Ülker Stadyumu'nda bu heyecan verici bu maçı izleyerek kadın futbolundaki derbi heyecanına ortak olmaya davet ediyor, öncelikle yol arkadaşımız Fenerbahçe Petrol Ofisi olmak üzere her iki takıma da başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

11. haftanın başında Fenerbahçe Petrol Ofisi 24 puanla 3., Beşiktaş ise 20 puanla 5. sırada yer alıyor.

Ayrıca son oynanan Lüksemburg maçıyla Uluslar B Ligi'ne yükselen A Milli Kadın Futbol takımının ilk 11'inde yer alan Fenerbahçe Petrol Ofisi futbolcuları İlayda Civelek, Gülbin Hız, Busem Şeker, Meryem Cennet Çal ve Yağmur Uraz'ın da bu maçta forma giymesi bekleniyor.



Ekonomi 20.11.2023 13:19:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı