Fenomen galerici Onur Yıldız hayaline 2023’te kavuşacak

Fenomen galerici Onur Yıldız hayaline 2023’te kavuşacak

Fenomen galerici Onur Yıldız hayaline 2023’te kavuşacak

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) çalışmalarını yürüttüğü ilk yerli elektrikli otomobil, sektörde heyecan oluşturdu. Heyecanla yerli otomobilin yollara çıkışını bekleyen fenomen galerici Onur Yıldız, "En büyük hayalim bir Türk otomobilini tasarlamaktı. Bu hayalimi 2023’te gerçekleştireceğim” dedi.
Küçük yaşlardan bu yana arabalarla ilgilenen ve uzun süredir Ankara’daki galerisinde modifiye ettiği araçları satışa sunan Onur Yıldız, 2023 yılında yollarda olması planlanan Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’u heyecanla bekliyor. Sosyal medyada 300 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen galerici, modifiye ettiği araçlar arasına Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobilini de eklemek istiyor.
Hayali 2023’te gerçek olacak
Onur Yıldız, yaptığı modifiye çalışmalarıyla fabrika çıkışı araçları baştan yaratıyor. Tasarımlarının büyük beğeni topladığını söyleyen Yıldız, “Yıllardır yabancı markaların araçlarını modifiye ediyorum. Tasarımlarım da çok beğeniliyor. En büyük hayalim bir Türk otomobilini tasarlamaktı. Bu hayalimi 2023’te, TOGG’la gerçekleştireceğim” diyor.


Güncel 5.03.2021 10:23:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen C3 Aircross AUTOBEST Conquest 2026 finalisti oldu

2

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

3

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

4

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

5

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

6

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

7

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

8

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

9

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

10

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor