FETÖ şüphelileri gaybubet evinde sahte kimliklerle yakalandı

FETÖ şüphelileri gaybubet evinde sahte kimliklerle yakalandı

FETÖ şüphelileri gaybubet evinde sahte kimliklerle yakalandı

Kayseri’de FETÖ Terör Örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gaybubet evine düzenlenen operasyonda 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise şüphelilerin kullandığı sahte kimlikler ve telsizler ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre FETÖ Terör Örgütü soruşturması kapsamında KOM ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, FETÖ Terör Örgütü şüphelisi olduğu belirlenen şahısların gaybubet evlerinde saklandığı tespit edildi. Şahısların bulunduğu adreslere düzenlenen operasyonda aralarında meslekten ihraç edilen polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 1’i kadın 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda ise şahısların kullandıkları sahte kimlikler ve polis telsizleri ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolüne geçirilerek adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 22.09.2021 15:25:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı