Fındıkları kurutmak için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti

Fındıkları kurutmak için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti

Fındıkları kurutmak için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti

Trabzon Şalpazarı ilçesine bağlı Üzümözü mahallesinde fındıkları kurutmak için çatıya çıkan bir kişi çatıdan düşerek hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre, bugün saat 14.00 sularında ikamet ettiği evinin üzerindeki fındıkları yağmurdan korumak için kapattığı sırada dengesini kaybederek beton zemine düşen Yaşar Yılmaz (80) eşi ve yakınları tarafından kaza mahalline çağrılan 112 ambulans ile Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşar Yılmaz, buradan durumunun ağır olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi’ne sevk edilirken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan evli ve 6 çocuk babası Yaşar Yılmaz, yarın Üzümözü mahallesi Mezarlık Boğazı Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.


Yurt Dünya 14.09.2021 17:44:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: