Finike Anadolu Lisesine z-kütüphane açıldı

Finike Anadolu Lisesine z-kütüphane açıldı

Finike Anadolu Lisesine z-kütüphane açıldı

Finike Anadolu lisesine içerisinde 3 bin 124 kitap, 7 bilgisayar, 1 yazıcı ve dijital içerik bulunan z-kütüphane açıldı.
Kütüphanede açılış törenine, Finike Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çoşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Yer, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılışın ardından kütüphane hakkında okul müdürü Cihan Karahan’dan bilgi alan Kaymakam Zafer Sağ, kütüphaneyi gezdi.
Kütüphane’nin açılışında konuşan Kaymakam Zafer Sağ, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz z-kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki asıl amaç, geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilgi ile buluşmalarını sağlamak ve kitap okumayı cazip hale getirmektir. Bu projelerle, gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlayacağız” dedi.



Güncel 7.10.2021 13:57:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi