Firari saldırgan operasyonla yakalandı

Firari saldırgan operasyonla yakalandı

Firari saldırgan operasyonla yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen Ekim ayında bir kişinin silahla vurularak ağır şekilde yaralandığı olayın şüphelisi, KOM ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde görev yapan Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, geçen Ekim ayında Gümbet Barlar Sokağı’nda bir kişinin silahla vurularak ağır şekilde yaralandığı olayın firari failinin ilçede olduğunu tespit etti. "kasten adam öldürmeye teşebbüs’" suçundan aranan O.U. isimli şahıs, sabah saatlerinde gizlendiği adrese yapılan operasyonla yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, şahıs tutuklanarak Mumcular S Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Muğla KOM Şube Müdürlüğü’nün il ve ilçelerde organize suç örgütlerinin ve yapılanmalar ile iltisakları şahısların eylem ve faaliyetlerinin tespiti ile suçun önlenmesi, suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesine ve toplumun suçtan zarar görmesine yönelik çalışmalarının aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.


Yurt Dünya 18.01.2023 19:40:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama