Fırının sıcağı Mevlüde’yi yıldırmadı

Fırının sıcağı Mevlüde’yi yıldırmadı

Fırının sıcağı Mevlüde’yi yıldırmadı

KIRŞEHİR – Kırşehir’de eşine yardım etmek fırında çalışmaya başlayan Mevlüde Özçelik, ocak başında aşırı sıcağa rağmen kürek sallayarak lezzetli ekmekler üretiyor.
Kırşehir’de eşinin çalıştırdığı fırına yardım etmek için gelen 50 yaşındaki Mevlüde Özçelik, dükkandan bir daha çıkamadı. Yeri geldiğinde işinin patronu, yeri geldiğin de işçi olan Özçelik, ocak karşısındaki aşırı sıcağa rağmen yoğurduğu hamurlardan lezzetli ekmekler üretiyor. Kadınlara da örnek olan Özçelik, “Kadınlara üretmeyi tavsiye ediyorum. Kadınların üreterek başarılı olacaklarına inanıyorum. Kadınlar da kendilerinde bu potansiyeli görsünler” diye konuştu.

“Kadınlar her alanda var”
Özçelik, “Evde anne, iş yerinde patron, bazen de işçiyim. Her alanda kadın var. İşlerimi bitirip akşam eve gittiğimde televizyonda kadına şiddet haberlerini izlerken utanıyorum. Kadın toplumda var. Bunu herkes bilsin. Kadınlar daha çok bilsin herkes her şeyi başarır” ifadelerini kullandı.


Güncel 9.03.2023 10:56:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de deprem sonrası 13 bin 573 bağımsız bölümün ihalesi yapıldı

2

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu