Fırtına vurdu, facianın eşiğinden dönüldü

Fırtına vurdu, facianın eşiğinden dönüldü

Fırtına vurdu, facianın eşiğinden dönüldü

Kocaeli’de şiddetli fırtına neticesinde 7 katlı binanın çatısında bulunan kaplama levhaları aşağıya düştü. Levhalar aşağıda bulunan otoparkın boş kısmına düşerken olayda yaralanan olmadı.

Olay, Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Meteorolojinin uyarılarından sonra şiddetli fırtına Gebze’de etkili oldu. 7 katlı bir binanın çatısındaki 4 adet çatı kaplama levhası fırtınadan dolayı aşağıda bulunan otopark alanına düştü. Aniden gelen sesle korkulu dakikalar yaşayan vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Otoparkın işletmecisi tarafından apartmana yakın konumda bulunan tüm arabalar o noktadan uzaklaştırıldı. Olayda herhangi bir yaralanan olmazken otoparkta bulunan arabalardan herhangi birisi de zarar görmedi. Çatıda diğer parçaların düşmemesi için çalışma yapılırken yeni bir facianın meydana gelmemesi için polis ekipleri bir süreliğine bölgeyi trafiğe kapattı. Tehlikenin giderilmesinin ardından trafik yeniden normal seyrine döndü.

Bir anda çatının düştüğünü görünce şaşırdıklarını ve sonra itfaiyeyi aradıklarını söyleyen otopark işletmecisi Oğuzhan Ayvazoğlu, “Bir ses duyduk. Direkt olarak boş alana çatı düştü. Hemen araçları boşalttık bölgeden ve itfaiyeyi aradık. Burası otopark. Herhangi bir can kaybı veya herhangi bir araçta hasar olmadı” dedi.


Yurt Dünya 11.12.2022 20:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Sözcüsü Çelik, MHP Adana İl Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

2

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'da bayramlaşma programına katıldı:

3

Mersin'de Ramazan Bayramı'nda 32 bin 767 personel görev yapacak

4

Bucak'ta Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı

5

Gülnar protokolünden şehit aileleri ve gazilere ziyaret

6

Akdeniz ilçesinde tatlı üretimi ve satışı yapılan işletmeler denetlendi

7

Burdur'da çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı

8

Bozyazı ilçesinde kaçak 15 bin 780 makaron ele geçirildi

9

Osmaniye'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

10

Antalya Ramazan Bayramı'nı hareketli geçirecek