Frank de Boer: "Taraftarların olmaması Türkiye için dezavantaj"

Frank de Boer:

Frank de Boer: "Taraftarların olmaması Türkiye için dezavantaj"

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Frank de Boer, Türkiye’nin iyi futbolculara sahip olduğunu belirterek, maçın seyircisiz oynanacak olmasının Türkiye için dezavantaj olacağını söyledi.
Hollanda, FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda yarın İstanbul’da A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Frank de Boer online olarak düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin iyi oyunculardan oluşan bir takım olduğunu ifade eden Frank de Boer, "Türkiye’nin çok iyi oyuncuları var. Özellikle Hakan Çalhanoğlu etkili bir oyuncu. Onun dışında da Türkiye Milli Takımı’nın oldukça etkili oyuncuları var" diye konuştu.
Türkiye’deki taraftarlarla ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, "Türkiye’de 3 büyük takım var. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ın çok sayıda taraftarları var. Türkiye’de 6 ay futbol oynadım. Çok harika taraftar kitlesi gördüm. Bu maçta taraftarların olmaması Türkiye için dezavantaj" dedi.
Frank de Boer, 2022 Dünya Kupası’nın Katar’da düzenlenecek olmasından dolayı endişelerini de dile getirdi.


Spor 23.03.2021 15:49:15 0

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi