Fraport TAV Antalyaspor yeni sezon için iddialı

Fraport TAV Antalyaspor yeni sezon için iddialı

Fraport TAV Antalyaspor yeni sezon için iddialı

ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezonun iddiali takimlarindan olmak istiyor.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde sezon hazirliklarina devam eden Akdeniz temsilcisi, 11 Eylül'de baslayacak ligin ilk haftasinda Gençlerbirligi'ni konuk edecek.

Antalyaspor Kulübü Basin Sözcüsü Murat Süglün, AA muhabirine, yeni sezonda Süper Lig takimlarini yogun maç programinin bekledigini söyledi.

Yeni sezonda da her maça galibiyet parolasiyla çikacaklarini belirten Süglün, "Fikstürle ilgili söylenecek pek bir sey yok. Antalyaspor olarak bu yogun maç programinin üstesinden gelip, Süper Lig'de yeni sezonun basarili ve iddiali ekiplerinden biri olmayi planliyoruz. Fikstürün sikisik olmasi, tüm takimlar için zor bir durum." degerlendirmesinde bulundu.

Süglün, Antalyaspor'un yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalismalarinin gayet verimli geçtigini anlatti.

Yeni transferlerin de kisa sürede takima uyum sagladigini aktaran Süglün, "Ilk etap kamp çalismalarimiz Afyonkarahisar'da 10-16 Agustos'ta bir hafta sürmüstü. O süreç de çok iyi geçti. Akabinde 19 Agustos'ta tesislerimizde baslattigimiz ikinci etap kamp çalismalari sürüyor. Her sey yolunda." ifadelerini kullandi.


- "Transfer çalismalari devam ediyor"


Transfer çalismalarinin devam ettigini kaydeden Süglün, "Su an için yeni transfer noktasinda neticelenmis bir sey yok. Görüsmelerimiz devam ediyor. Her sey artik bütçesel, finansal. O yüzden transfer çalismalarimizi bu dogrultuda sürdürüyoruz." diye konustu.

Geçen sezonu 45 puanla 9. sirada tamamlayan kirmizi-beyazli takim, yeni sezon öncesi transfer ettigi Dever Orgill, Gökdeniz Bayrakdar, Serdar Gürler ve Nuri Sahin ile kadrosunu güçlendirdi.

Antalyaspor, 31 Agustos-5 Eylül'de Istanbul'da Besiktas, Fenerbahçe ve Demir Grup Sivasspor'un da mücadele edecegi "The Land Of Legends Cup" organizasyonuna katilacak.



Bölgeden 28.08.2020 15:48:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da arazi kavgasında 4 kişi gözaltına alındı

2

Adana'da gölete giren genç boğuldu

3

Hatay'da devrilen pikaptaki 21 tarım işçisi yaralandı

4

Kahramanmaraş'ta ağaçlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

5

Erzin'de yapılan acil durum hastanesinin inşaatının yüzde 85'i tamamlandı

6

Hatay'da kumar oynayan 6 kişiye para cezası verildi

7

Hatay'da sis etkili oldu

8

Adana'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

9

Erzin-Dörtyol bağlantı yolu tamamlanmak üzere

10

Kahramanmaraş'ta gölete giren genç boğuldu