FreeBuds Pro, Watch GT 2 Pro ve Watch Fit, uluslararası basından 9 ödül kazandı

FreeBuds Pro, Watch GT 2 Pro ve Watch Fit, uluslararası basından 9 ödül kazandı

FreeBuds Pro, Watch GT 2 Pro ve Watch Fit, uluslararası basından 9 ödül kazandı

ISTANBUL (AA) - Huawei'nin FreeBuds Pro kulakliklari ile Watch GT 2 Pro ve Watch Fit akilli saatleri uluslararasi basindan büyük begeni toplamaya devam ediyor. Stuff, Trusted Reviews, Pocket Now, Android Authority ve Android Central, kulaklik ve saatleri yüksek puanlar ile ödüle layik gördü.

Huawei'den yapilan yazili açiklamaya göre, Huawei Watch GT 2 Pro ve Watch Fit’i degerlendiren Trusted Reviews sitesi, her iki ürüne de "Editörün Tavsiyesi" ödülünü vererek, Watch GT 2 Pro için, "Huawei Watch GT 2 Pro güzel görünüyor, iyi üretilmis ve sundugu takip hizmetlerini ise iyi yapiyor. Pil ömrü kesinlikle en iyiler arasinda. Güzel görünümlü bir akilli saat. Daha önce görmedigimiz sayisiz egzersiz seçenegi ve üst düzey malzemelere odaklanan bir akilli saat." degerlendirmesini yapti.

Watch Fit için ise, "Siradan kullanicilar için ve giris seviyesi sporcular için Fitbit ve Garmin gibi önemli rakiplerle eslesen çekici bir cihaz. Genel olarak, bu fiyatin güzel göründügünü söyleyecegim seçkin birkaç saglik takipçisinden biri. Huawei Watch Fit, ücretsiz rehberli egzersiz programlarinin eklenmesi sayesinde evden formda kalmak isteyen herkes için saglam bir giris seviyesi fitness takipçisi." yorumunda bulunuldu.


- "FreeBuds Pro, Huawei telefon kullanicilari için dogal bir öneri"


Huawei FreeBuds Pro'yu inceleyen ve Editörün Seçimi ödülüne layik gören Android Authority sitesi, ürüne iliskin su açiklamayi yapti:

"FreeBuds Pro'nun en önemli gelistirmesi, kulak kanallarinizi dis seslerden izole eden silikon kulak uçlaridir. Bu, aktif gürültü engellemenin (ANC), açik tasarim FreeBuds 3'ten çok daha iyi çalismasini saglar. FreeBuds Pro, Huawei telefon kullanicilari için dogal bir öneri. Önce ürün kalitesi gelir; ve FreeBuds Pro bunu sagliyor”

Huawei Watch Fit'e de Ekibin Seçimi ödülüne layik gören sitenin yorumu, "Huawei Watch Fit, birçok pahali Huawei Watch'un sagladigi temel islevlerin çogunu sunuyor, ancak çok daha az parayla. Güvenilir fitness takibi, mükemmel pil ömrü ve iyi performans sagliyor. Lite OS, ekran düzeni ve navigasyona zaten çok asinayim, bu yüzden buradaki deneyimi oldukça begendim." oldu.

PocketNow sitesi de hem Huawei FreeBuds Pro hem de Watch GT 2 Pro'ya Editörün Seçimi ödülü verdi.

FreeBuds Pro için, “"Mükemmel ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme, iyi pil ömrü ve genel kullanici deneyimi sundugu için çok yönlü HUAWEI FreeBuds Pro, en iyi ANC gerçek kablosuz kulakliklar için Editörün Seçimi'dir." ifadelerini kullanan PocketNow, Watch GT 2 Pro için ise “HUAWEI, birinci sinif malzemeler kullanarak, ana kalp atis hizi sensörünü yükselterek ve kablosuz sarj rahatligini ekleyerek Watch GT 2 Pro'yu bir sonraki seviyeye tasidi. Mükemmel fitness özelliklerine ve asiri pil ömrüne sahip sik ve birinci sinif bir akilli saat." yorumunda bulundu.

Huawei FreeBuds Pro'ya incelemelerinde 5 yildiz veren Stuff ise "Size esi benzeri olmayan bir ses deneyimi sunmak için bir dizi sensörle dolu. Huawei’nin en yeni FreeBuds Pro’larini kullanmak rüya gibi. Rahat ve hafifler, iyi görünüyorlar ve gürültü engelleme inanilmaz derecede iyi çalisiyor."degerlendirmesinde bulundu.


Editörün Tavsiyesi ödülünü veren Android Central ise FreeBuds Pro için "Hareket kontrollerinin kullanimi oldukça kolay ve birçok rakibine göre daha fazla islevsellik sunuyor." ifadelerine yer verdi.



Yurt Dünya 16.10.2020 13:27:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü

2

Hataylı depremzede öğrenciler, Bolu'da konser verdi

3

Mersin'de uçuruma devrilen iş makinesinin operatörü öldü

4

Adana'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

5

Hatay'da depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi

6

Mersin'de Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

7

Mersin'de asayiş uygulaması yapıldı

8

Hatay'da karantinaya alınan 2 mahallede kuduz aşısı çalışmaları başlatıldı

9

Antalya'da Gaziantep Yemek Şenliği düzenlendi

10

Alanya'da hırsızlık zanlısı tutuklandı