Futbolculuk ve teknik direktörlük yaptığı takımdan istifa etti

Futbolculuk ve  teknik direktörlük yaptığı takımdan istifa etti

Futbolculuk ve teknik direktörlük yaptığı takımdan istifa etti

Hırvat Teknik Direktör Robert Prosinecki’yi takımın başına getiren Denizlispor’da, eski Teknik Direktör Levent Kartop istifa etti.
Denizlispor formasını uzun yıllar boyunca futbolcu olarak giyen, ardından antrenörlük görevi de üstlenen Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından sezonu Teknik Direktör olarak tamamlayan Levent Kartop, Robert Prosenicki’nin, teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.
Kartop, yaptığı paylaşımda, “Doğup büyüdüğüm, taraftarlığından futbolculuğuna ve en son olarak da teknik direktörlüğüne kadar görev yaptığım Denizlispor’umuzdan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Yeni sezonda Denizlispor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.


Spor 20.08.2020 15:43:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

2

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

4

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

5

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

6

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

7

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

8

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

9

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

10

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi