Galatasaray, Marsilya maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Marsilya maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Marsilya maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu beşinci haftasında evinde Marsilya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde pas çalışmaları yapıldı. İdmanın ana bölümünde savunma ve hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Galatasaray, Marsilya maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Fatih Terim ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise saat 16.15’te Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde başlayacak.


Spor 23.11.2021 16:59:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da market sahibi ile müşterinin silahlı kavgasında 1 kişi öldü

2

Antalya'da 160 litre kaçak alkol ele geçirildi

3

Jandarmadan Manavgat’ta bayram denetimi

4

Isparta'da tarihi Ulu Cami, yeniden ibadete açıldı

5

Özbekistan'dan Hataylı afetzedelere yöresel lezzet ikramı

6

Alanya'da sağanak sonrası denizin rengi değişti

7

Hatay'da dereye düşen otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Hassa'da tarlaya devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

9

Alanya'ya yılın ilk kruvaziyeri geldi

10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya teşkilatıyla telefonda bayramlaştı