Galatasaray, taraftarların fotoğraflarını tribüne koyacak

Galatasaray, taraftarların fotoğraflarını tribüne koyacak

Galatasaray, taraftarların fotoğraflarını tribüne koyacak

Galatasaray, başlattığı ’Sensiz Olmaz Galatasaray’ projesiyle Süper Lig’de oynayacağı 3 iç saha karşılaşmasında taraftarların baskılı fotoğraflarını tribünlere koyacak. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL’den satış sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.
Süper Lig’in kalan 8 haftasında 3 maçını Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacak olan Galatasaray, taraftarlarına yönelik bir proje başlattı. Haziran ayında korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak başlayacak maçlar için sarı-kırmızılılar, tribünlere taraftarların baskılı fotoğraflarını koyacak. ’Sensiz Olmaz Galatasaray’ adı ile başlatılan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL’den satış sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.
Kampanyaya katılan taraftarlar, tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü www.sensizolmazgs.com adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.


Spor 19.05.2020 14:29:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da gazete çıkaran liseliler mürekkep kokusunu okul sıralarında deneyimliyor

2

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, öğrenci topluluk başkanlarıyla buluştu

3

Mersin'de içine su karıştırılmış 3 bin 650 bidon ayçiçeği yağı ele geçirildi

4

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

5

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

6

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

7

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

8

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor

9

Kumluca'da Okullararası Futsal Şampiyonası sona erdi

10

Adana'da 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi