Galatasaray’ın teknolojik atılımları meyvelerini veriyor

Galatasaray’ın teknolojik atılımları meyvelerini veriyor

Galatasaray’ın teknolojik atılımları meyvelerini veriyor

Galatasaray, Avrupa’nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı, futbol takımının antrenmanlarında kullanmaya başlarken, Kayserispor maçında da Kerem Aktürkoğlu frikikten rakip fileleri havalandırdı.
Galatasaray, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamaya geçirmeyi sürdürüyor. Kaleci departmanının VR gözlüklerle refleks ve odaklanma çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde futbolseverler sarı-kırmızılı futbolculara takılan kameralar sayesinde Juan Mata ve Yunus Akgün’ün gözünden antrenman izleme fırsatı buldu.
Teknolojik gelişmeleri takip eden Galatasaray, Avrupa’nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı, futbol takımının antrenmanlarında kullanmaya başladı. Rakip takımdaki oyuncuların boylarına göre ayarlanabilen baraj aynı zamanda otomatik olarak zıplayabiliyor ve futbolculara maç pratiğini bire bir yaşatabiliyor. Zıplayan barajın gerçekçiliği, futbolcuların başarılı atış yapma zorunluluğunu da arttırıyor. Sarı-kırmızılılar, son teknoloji barajın meyvelerini almaya başladı.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Nef Stadyumu’nda oynanan Kayserispor maçında frikikten gol atmıştı.


Spor 15.04.2023 17:33:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu