Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da yıkılan Diyar Galeria İş Merkezi enkazında kalan 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da 1’i boş 7 yapı yıkıldı. Kolluk kuvvetler, gönüllüler ve kurumların tüm ekipleri depremin ilk gününden itibaren aralıksız çalışma yaptı. Çalışmalar sonucunda 6 yapıdan çok sayıda vatandaşın cansız bedeni çıkartılırken, yüzlerce kişi sağ çıkartılarak tedavi altına alındı.
Çalışmalar, depremin 12’inci gününde devam ediyor. 6 noktada enkaz çalışmaları tamamlandı. Yenişehir ilçesinde bulunan Diyar Galeria İş Merkezinde ise enkaz altında arama, tarama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Alınan bilgilere göre, enkaz altında 8 vatandaşın olduğu değerlendirildi. Burada bekleyen vatandaşlar, enkaz altında kalan yakınlarının sağ veya ölü çıkarılmasını bekliyor.


Yurt Dünya 17.02.2023 13:59:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

2

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

4

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

5

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü

6

Serik'te tek katlı evde çıkan yangın söndürüldü

7

Antalya'da "Model Uçak Yapım" etkinliği düzenlendi

8

Burdur'da 6 Şubat Depremleri Anma Programı düzenlendi

9

Hatay'da depremzedelere akaryakıt desteğinde bulunuldu

10

Adana'da "Depremler, Yapı Güvenliği ve Sorumluluk Zinciri" semineri düzenlendi