Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

Galeria İş Merkezi enkazında 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da yıkılan Diyar Galeria İş Merkezi enkazında kalan 8 vatandaş için çalışmalar devam ediyor.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da 1’i boş 7 yapı yıkıldı. Kolluk kuvvetler, gönüllüler ve kurumların tüm ekipleri depremin ilk gününden itibaren aralıksız çalışma yaptı. Çalışmalar sonucunda 6 yapıdan çok sayıda vatandaşın cansız bedeni çıkartılırken, yüzlerce kişi sağ çıkartılarak tedavi altına alındı.
Çalışmalar, depremin 12’inci gününde devam ediyor. 6 noktada enkaz çalışmaları tamamlandı. Yenişehir ilçesinde bulunan Diyar Galeria İş Merkezinde ise enkaz altında arama, tarama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Alınan bilgilere göre, enkaz altında 8 vatandaşın olduğu değerlendirildi. Burada bekleyen vatandaşlar, enkaz altında kalan yakınlarının sağ veya ölü çıkarılmasını bekliyor.


Yurt Dünya 17.02.2023 13:59:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödül

2

Osmaniye’de otomobil iş yerine girdi, kaza anı kamerada

3

Samsung kampüslerde "Galaxy Intelligence Hunt" etkinliğini başlattı

4

Adana'da Orman Haftası etkinliğinde üniversite yerleşkesine 10 bin fidan dikildi

5

Hatay'da huzurevi sakinleri Milli Mücadele kahramanlarını anmak için sahneye çıktı

6

Zayıflamak için başladığı sporu 30 yıldır yaşam biçimi haline getirdi

7

Sillyon Antik Kenti'ndeki asırlık Yörük-Türkmen evleri turizme kazandırılıyor

8

Arçelik su kullanımına ilişkin stratejisini paylaştı

9

ING Türkiye kampüs buluşmasında üniversitelilerle bir araya geldi

10

Schneider Electric'te üst düzey atama