Garanti BBVA Leasing ve Elin Enerji iş birliği protokolü imzaladı

Garanti BBVA Leasing ve Elin Enerji iş birliği protokolü imzaladı

Garanti BBVA Leasing ve Elin Enerji iş birliği protokolü imzaladı

ISTANBUL (AA) - Garanti BBVA Leasing, Türkiye’nin enerji ithalatini azaltmasina imkan saglamak ve günes enerjisi alaninda müsterilerine özel çözümler sunmak üzere, sektörün önemli firmalarindan Elin Enerji ile is birligine imza atti.

Garanti BBVA Leasing'den yapilan açiklamaya göre, Garanti BBVA Leasing, enerji sektöründe 39 yildir adindan basariyla söz ettiren Elin Enerji ile is birligine imza atti.

Günes enerjisi alaninda yatirimcilara özel finansman destegi saglamak amaciyla gerçeklesen bu is birligi, hem yatirimcilarin finansmana kolay ulasmasina hem de Türkiye’nin enerji ithalatini azaltmasina imkan saglanacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Elin Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karakeçili, sektörde en büyük degil en iyi olmanin önemini vurgulayarak, "Bu baglamda kalite ve müsteri memnuniyeti birinci önceligimizdir. Bu anlasma ile yatirimcilar kaliteli ürünlere ekonomik finansman kosullariyla erisebilecekler." ifadelerini kullandi.

Yatirimcilar açisindan da güvenli, kazançli bir imkan sunduklarini ifade eden Karakeçili, sunlari kaydetti:

“Leasing sektörünün önde gelen kuruluslarindan olan Garanti BBVA Leasing ile bu isbirligi protokolünü imzalayarak yatirimcilar açisindan da güvenli ve kazançli yatirim imkânini bir arada yaratmis olacagiz. Günes enerjisi yatirimlari ülkemizin enerji ithalatini ciddi sekilde azaltmaktadir. Bu isbirligi protokolüyle yatirimcilarin finansmana ulasmalari kolaylasacak ve yatirimlarin hayata geçmesiyle ülke ekonomimize de ciddi katkilar saglanacaktir.”


- “Müsterilerimize sürdürülebilir finansman çözümler sagliyoruz”


Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen de tam 30 yildir Türkiye’de leasing sektörünün gelismesine katkida bulunduklarini belirterek, “Tüm müsterilerimiz için sürdürülebilir finansman çözümleri yaratmak ve yenilenebilir enerji kaynaklarina finansman saglamak amaciyla çalisiyoruz. Bu dogrultuda bugüne kadar pek çok önemli is birligi gerçeklestirdik. Günes enerjisi sektöründe bizim gibi uzun yillardir hizmet veren Elin Enerji ile yaptigimiz is birliginin sektöre önemli katkilar saglayacagina inaniyorum. Bu birlesmeyle birlikte yatirimlarin da yayginlasacagina inancimiz tam. Ülke ekonomimiz için de oldukça önemli olan bu is birliklerine önümüzdeki süreçte de imza atmaya devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.



Politika 14.09.2020 12:22:31 1
Başak ağaoğlu
14.10.2020 15:05:41
Murat Karakeçili çok başarılı iş insanı.

İlginizi Çekebilir

1

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

3

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

4

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

5

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

6

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

9

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı: