GAÜN öğrencisi Ünilig Şampiyonu oldu

GAÜN öğrencisi Ünilig Şampiyonu oldu

GAÜN öğrencisi Ünilig Şampiyonu oldu

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Eren Akkurt, Balıkesir’de düzenlenen Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Erkekler Şampiyonası’nda birinci oldu. Yine Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatma Akyüz ise Şampiyona da 3’üncü oldu.
Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Unilig Karate Şampiyonası’nda GAÜN öğrencisi Eren Akkurt 75 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak podyumun zirvesine çıkma başarısı gösterdi. Aynı fakülte öğrencisi Fatma Akyüz ise Şampiyona da 3’üncü oldu. Şampiyon olan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, Gaziantep Üniversitesinde kaliteli eğitimin yanı sıra spor alanında öğrencilere büyük imkânlar sunduklarını belirtti. Prof. Dr. Özaydın, “Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Unilig Karate Şampiyonası’nda öğrencimiz şampiyon olarak bizi gururlandırdı. Üniversitemiz; sağlık, mühendislik, sosyal bilimlerde olduğu gibi spor alanında da fark yaratmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.
Karate Unilig Türkiye Şampiyonası, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Şampiyonaya 66 farklı üniversiteden 400’e yakın sporcu, çalıştırıcı ve yönetici katıldı.


Spor 31.03.2022 16:13:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

2

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

3

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

4

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

5

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

6

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

7

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

9

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

10

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı