GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kalitesi yeninden tescillendi

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kalitesi yeninden tescillendi

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kalitesi yeninden tescillendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu, kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü başarılı çalışmalar sonucu, uluslararası bir akreditasyon kurumu olan Pearson Assured tarafından bir kez daha akredite edildi.
GAÜN Yabancı Diller Hazırlık Yüksekokulu, 100’ü aşkın ülkede, eğitim sistemini ve öğrenme modelini, kalite güvencesi standartlarına göre uluslararası düzeyde değerlendiren ’Pearson Assured’ tarafından gerçekleştirilen kalite denetimine tabi tutularak uluslararası düzeyde yeniden akredite edildi.
Okulumuz istikrarını sürdürüyor
Konuyla ilgili açıklama yapan GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emrah Cinkara, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun, dünya çapında tanınırlığa sahip bir kuruluş olan Pearson tarafından yeniden akredite edilmiş olmasının önemli bir başarı olduğunu söyledi. Doç. Dr. Cinkara, “Akredite olmamız ve akreditasyonumuzun yenilenmesi, öğrencilerimiz açısından verdiğimiz eğitimin uluslararası standartta olduğunu kanıtlaması bakımından son derece önemlidir. Yüksekokulumuz, 2018 yılında ilk defa akredite edildiğinden bu yana istikrarlı çizgisini sürdürmekte ve eğitim- öğretimde kaliteyi nasıl daha da yukarıya taşıyacağının arayışı içerisinde sürekli bir yenilenme halindedir. Bu bağlamda, öğrencilerimizin en iyi dil eğitimini alabilmeleri ve bu doğrultuda öğretim elemanlarımızın mesleki gelişimlerinin devam ettirilmesi için gerekenler ivedilikle yerine getirilmeye çalışılmaktadır. Bunun için paydaşlarımızı sürece mümkün olduğunca dâhil etmekteyiz ve onların fikir ve geri dönütlerinden faydalanmaktayız” şeklinde konuştu.
Doç. Dr. Emrah Cinkara, “Akreditasyon bize kendimizi, dış paydaşlara da bizi gösteren çift taraflı bir ayna gibi, ne görmek istiyorsak onu yapmak, yerine getirmek zorundayız. Gaziantep Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak misyonumuzu layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyor, akreditasyon yenileme sürecine katkıları ve desteklerinden dolayı Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne, Kalite- Güvence Birimine ve Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 4.05.2021 13:32:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi