GAÜN’de banka promosyonunda rekor anlaşma

GAÜN’de banka promosyonunda rekor anlaşma

GAÜN’de banka promosyonunda rekor anlaşma

Gaziantep Üniversitesi, personelinin maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihale sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk Bankası ile sözleşme imzaladı.
Dört yıl süreyle maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Gaziantep’te şubesi bulunan 9 banka temsilcisi katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk Bankası ile sözleşme imzalandı.
Promosyon ihalesinin sonucu ile ilgili açıklama yapan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, “Üniversite ailesinin mensuplarını en iyi şartlarda çalışması ve en iyi imkânlara sahip olması için gayret gösteriyoruz. Üniversite personelimizin enflasyon sürecinde gelirlerine katkı sağlamak için verilen mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bütün çalışanlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Promosyon tutarının tamamı, şartname çerçevesinde 5 bin 291 akademik ve idari personele 15 Eylül 2022 tarihinde eşit tutarda ödenecek.


Güncel 3.08.2022 17:49:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı