Gaziantep FK ile Sumudica’nın yolları ayrıldı

Gaziantep FK ile Sumudica’nın yolları ayrıldı

Gaziantep FK ile Sumudica’nın yolları ayrıldı

Gaziantep Futbol Kulübü, takımın başarılı teknik direktörü Marius Sumudica ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdıklarını açıkladı.
Süper Lig’de dikkat çeken takımlardan biri olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde şok gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep ekibinde, Sumudica ile Başkan Mehmet Büyükekşi’nin medya üzerinden karşılıklı açıklamaları sonrası olağanüstü toplantı kararı alındı. Özellikle dün oynanan Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle gündemden düşmeyen Rumen teknik adam Marius Sumudica ile akşam saatlerinde olağanüstü toplantı yapıldı. Başkanvekili Mahsum Altunkaya ile Rumen teknik adam arasında yapılan toplantıdan karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı çıktı.
Konu ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada ise, "Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.


Spor 10.01.2021 18:46:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: