Gaziantep’te gençlerle hasbihal etkinliği

Gaziantep’te gençlerle hasbihal etkinliği

Gaziantep’te gençlerle hasbihal etkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde bulunan ortaokul ve liseli öğrencileri için düzenlenen “Gençlerle Hasbihal” programı kapsamında Ahlak ve Maneviyat, Madde Bağımlığı ve Korunma Yolları, Temizlik (Genel Temizlik), Milli Tarih, Milli Şuur, Vatan Sevgisi ve Yüzme Kursu başlıklarından yola çıkılarak hem samimi bir sohbet ortamı oluşturulacak hem de eğitim verilecek.
“Eğitim Dostu Gaziantep” ve “Spor Dostu Kent” anlayışından hareketle pandemi sürecinde gençlerle kurduğu güçlüğü bağı koruyan Büyükşehir Belediyesi, lise ve ortaokul öğrencileri için motivasyon sağlayacak bir eğitim programını başlattı. Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Kampı’nda 5 ayrı öğrenci grubu olarak 4 hafta sürecek etkinliklerde; her grup için haftada 1 gün program yapılacak. Gruplar, toplamda 50 kişi olacak ve programın süresi 4 haftayı kapsayacak. Böylelikle 1 öğrenci, ay içerisinde 4 defa kampa giderek; Ahlak ve Maneviyat, Madde Bağımlığı ve Korunma Yolları, Temizlik (Genel Temizlik), Milli Tarih, Milli Şuur, Vatan Sevgisi ve Yüzme Kursu konularında eğitim alacak.
Burç Ormanı’ndaki Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Kampı’nda toplamda bin öğrenci eğitimlerden faydalanacak. Yeni Tip Korona virüs (Covid-19) önlemleri çerçevesinde hijyen, mesafe ve maske tedbirleri alınarak eğitim süresini dolduracak öğrenciler için hem temel bilgiler sağlanacak hem de keyifli bir etkinlik yaşatılacak.


Güncel 6.10.2020 15:09:37 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi