Gaziantep’te ’’Gez Sen Türkiye’’ Fotoğraf sergisi

Gaziantep’te ’’Gez Sen Türkiye’’ Fotoğraf sergisi

Gaziantep’te ’’Gez Sen Türkiye’’ Fotoğraf sergisi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali çerçevesinde “Gez Sen Türkiye” Fotoğraf Sergisi düzenlendi.
Gaziantep’in kültürel ve tarihi zenginliğini yerli ve yabancı yönetmenlere tanıtmak ve bölgenin yeni filmlere ilham kaynağı olmasını sağlamak açısından önem taşıyan Uluslararası Film Festivali’nin ilk programı olan fotoğraf sergisi Botanik Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Günübirlik düzenlenen sergiye katılan ulusal ve uluslararası sinema profesyonelleri Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne 2018’de layık görülen İzzet Keribar’ın da fotoğraflarının yer aldığı Türkiye ve Gaziantep’i anlatan 110 fotoğrafı inceleme fırsatı buldu. Sergiyle tarihi, kültürel, mimari, ekonomik ve turistik varlıklarıyla Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.
Açılışta konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey, “Gaziantep’te olduğunuz, sizi ağırladığımız için mutluyuz. Beraber olduğumuz bu süreçte birçok etkinlik yapacağız. Hem neşeli hem de sürprizli mekanlar göreceğiz” dedi.


Güncel 15.06.2022 12:34:14 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi