İlginizi Çekebilir
Gazilerden minik öğrencilere vatan sevgisi dersi
Gazilerden minik öğrencilere vatan sevgisi dersi
Osmaniye'de gaziler, anaokulu öğrencilerine vatan sevgisi, bayrak bilinci ve şehitlerin emaneti olan değerleri anlattı. Söyleşi havasında geçen etkinlikte öğrencilerin ilgisi ve heyecanı dikkat çekti.
Merkez Ayşe Aybaba Anaokulu’nda “Çanakkale Zaferi'nin 111. Yıl Dönümü ve Şehitler Günü” kapsamında düzenlenen etkinlikte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi üyeleri, öğrencilerle bir araya geldi.
Dernek Başkanı İsmail Kaba, gazi Kadir Uzunlu, muharip gaziler Mehmet Ersoylu ve Ömer Candemir’in katılımıyla gerçekleşen buluşmada, minik öğrencilere vatan sevgisi, bayrak bilinci ve şehitlerin emaneti olan değerler anlatıldı. Söyleşi havasında geçen etkinlikte öğrencilerin ilgisi ve heyecanı dikkat çekti. Programda konuşan Dernek Başkanı İsmail Kaba, çocukların gözlerindeki ışığın kendilerine umut verdiğini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Okul Müdürü İbrahim Akgül ve öğretmenlere teşekkür eden heyet, misafirperverliklerinden dolayı okul yönetimine ve öğrencilere şükranlarını iletti. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







