Gaziosmanpaşa’da sopalı ‘nişan atma’ kavgası kamerada

Gaziosmanpaşa’da sopalı ‘nişan atma’ kavgası kamerada

Gaziosmanpaşa’da sopalı ‘nişan atma’ kavgası kamerada

Gaziosmanpaşa’da nişanlı iki çift arasında çıkan anlaşmaz sonucu kadın evlenmekten vazgeçince ortalık karıştı. Durumu kabul etmeyen damat tarafı sopalarla kadının ailesine saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olay kameralara yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sevgili bir çift nişanlanarak evlilik yolunda adım attı. Ancak bu süreç içerisinde çift arasında anlaşmazlık çıkınca kadın nişanı atarak evlenmekten vazgeçti. Bu durumu kabullenemeyen erkek ve ailesi, kadının ailesini tehdit etmeye başladı.

Ortalık savaş alanına döndü
Tartışmaların büyümedi üzerime erkek tarafı, kadının ailesinin yaşadığı semte geldi. Minibüsle gelen erkek tarafı ile kız tarafı arasında dakikalarca kavga çıktı. Kavgada sopalar ve taşların kullanılırken, ortalık savaş alanına döndü. Erkek tarafının mahalleden ayrılmasıyla kavga biterken, yaşananlar ise kameralara yansıdı.


18.04.2023 16:22:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor

2

Osmaniye’de kompleks kalp girişimleri IVUS teknolojisiyle yapılmaya başlandı

3

Evde çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

4

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

5

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

6

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

7

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Arçelik'te üst düzey atamalar

9

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

10

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi