Gediz’de AK Partili kadınlar pişirdikleri yemeklerle vatandaşın sofrasına konuk oluyor

Gediz’de AK Partili kadınlar pişirdikleri yemeklerle vatandaşın sofrasına konuk oluyor

Gediz’de AK Partili kadınlar pişirdikleri yemeklerle vatandaşın sofrasına konuk oluyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde AK Parti Kadın Kolları yönetimi, Ramazan Ayında kendi pişirdikleri yemeklerle vatandaşın iftar sofralarına konuk oluyor.
Ak Parti Gediz Kadın Kolları Başkanı İsmi naz Kandemir ile birlikte AK Partili Kadınlar her mahallede belirlenen evlere konuk olarak olarak getirdikleri yemekler ile ev sahipleri ile birlikte iftarlarını yapıyorlar.
Görevli oldukları mahallerde vatandaşların evlerine konuk olduklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Gediz İlçe Başkanı İsmi Naz Kandemir, “Kadın üyelerimizin hazırlamış olduğu yemekleri tencerelerle misafir olduğumuz evlere taşıyoruz. Burada ev sahipleri ile orucumuzu açıyoruz. Bu şekilde gönül köprüsü kurduğumuz vatandaşlarımızla iftar yapma mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Sosyal medyadan bu ziyaretleri paylaşan AK Partili kadınların iftar ziyaretleri vatandaşlar tarafında takdir ve ilgiyle karşılanıyor. İftar ziyaretlerine AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’da zaman buldukça katılıyor.


Güncel 10.04.2023 12:13:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

2

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

3

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

4

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

5

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

6

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

8

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı