Gediz’de çocuklara kukla gösterisi

Gediz’de çocuklara kukla gösterisi

Gediz’de çocuklara kukla gösterisi

Kütahya’nın Gediz Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik kukla gösterisi düzenlendi.
Gedizli minikler TRT1 ekranının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın Yaşar’ı, Faruk Karagül ile profesyonel varyete (kukla) gösterisini çok beğendi.
Gediz Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen kukla gösterisi Gönül Dağı dizisinin Yaşar’ı Faruk Karagül tarafından iki seans halinde sahnelendi.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın çocuklara hediyesi olarak düzenlenen kukla gösterisi Gedizli miniklerden büyük ilgi gördü.
Düzenlenen gösteriye Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan katılarak miniklere iyi eğlenceler diledi.
Gediz’li minikler kukla gösterisi ile doyasıya eğlendiler. Gösteri sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçemize gelerek varyete gösterisi sunan Gönül Dağı dizisinin Yaşar’ı, Faruk Karagül’e ve ekibine teşekkür ederek, ilçeye özgü hediye takdim etti.
Gedizli minikler ve aileleri Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Güncel 9.01.2023 16:40:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı