Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde sinek, kara sinek, haşere ve larva ile mücadelede yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ediyor.
Gediz Belediyesi tarafından Larva ve uçkunla mücadele çalışmaları çerçevesinde sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Mart ayı itibari ile haşere, larva ve uçkunla mücadeleye başladıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Ekiplerimiz tarafından ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Veteriner Hekimliği tarafından Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, ruhsatlı çevreye zararsız larva sitler kullanarak İlçemiz genelinde su birikintileri ve dere yataklarında larva üremesinin önüne geçiliyor. Vatandaşlarımızın sağlığına ve huzuruna önem veriyor, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.


Güncel 25.03.2023 12:57:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda