Gediz’de Mevlid-i Şerif programı

Gediz’de Mevlid-i Şerif programı

Gediz’de Mevlid-i Şerif programı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde deprem şehitleri ve depremde hayatını kaybeden Hatay Müftüsü Ömer Faruk Bilgili için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
İlçeye bağlı Altınkent Köyü Camii’nde düzenlenen programa Uşak İl Müftü Yardımcısı Vehbi Bardakçı, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, depremde vefat eden Hatay Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin yakınları ile köy halkı katıldı.
İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ve din görevlileri tarafından okunan okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’in ardından Uşak İl Müftü Yardımcısı Veli Vehbi Bardakçı sohbet etti. Uşak İl Müftü Yardımcısı Bardakçı, "Ülkemizin 10 ilinde yaşanan deprem nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu üzüntümüz Ömer Faruk Hocamızın ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sonucu daha da katlandı. İnşallah millet olarak kenetlenerek kötü günleri hep birlikte aşacağız. Ömer Faruk hocamızla, Gediz İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yaptığım süreçten bu yana tanışıklığımız var. O, beyefendi kimliği ile örnek bir şahsiyet idi. Onu samimiyeti ve hep güler yüzlü oluşu ile hatırlayacağız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden başta Ömer Faruk hocamız olmak üzere bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.
Program Müftü Sebahattin Turan’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.


Güncel 15.02.2023 11:32:16 0
Anahtar Kelimeler: gediz’de mevlid-i şerif programı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kaybolan 81 yaşındaki Alzheimer hastası bulundu

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar güven tazeledi

4

Burdur'da yardım kampanyası tamamlanan SMA'lı Atlas Ege için balon uçuruldu

5

GÜNCELLEME - Muğla ile Antalya'da su basan seralar havadan görüntülendi

6

Hatay'da su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti

7

GÜNCELLEME - Alanya'da su baskını olan Dim Barajı'nın çevresindeki evler boşaltıldı

8

Heyelan nedeniyle kapanan Aladağ-İmamoğlu kara yolu tek şerit olarak açıldı

9

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya Teknokent AR-GE 4 binası açılışında konuştu:

10

Osmaniye'de yağmurda şemsiye altında kitap okudular