Genç ihracatçılara TurkishExporter’dan tam destek

Genç ihracatçılara TurkishExporter’dan tam destek

Genç ihracatçılara TurkishExporter’dan tam destek

TurkishExporter, ‘Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ne destek verdi. TurkishExporter Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gazel, “İhracatçılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Türkiye’nin ihracat hacmini artırmak, gençleri ihracata yönelterek ihracat kültürü oluşturmak gibi hedeflerle Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen ’Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ne TurkishExporter sponsor oldu. Ödül töreni, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Tİcaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal, Genç MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyon Başkanı İbrahim Çevikoğlu ve MÜSİAD ile Genç MÜSİAD’ın üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Türkiye’nin e-ihracat potansiyelini geliştirmek için her yıl böyle organizasyonlara destekte bulunan TurkishExporter’a katkılarından dolayı bir de ödül verildi. Ödülü firmayı temsilen Onur Can Cengiz aldı. TurkishExporter her yıl Türk ihracatçıların ürünlerini dünyanın her yerinden müşterilere sunuyor.

“Hep birlikte büyüyeceğiz”
TurkishExporter Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gazel, ihracatı artırma amaçlı düzenlenen bu tarz organizasyonların her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’de ihracat kültürünün artmasının, yeni neslin ihracata teşvik edilmesiyle mümkün olduğunun altını çizen Ali Gazel, "Türkiye, lojistik konumuyla özellikle pandemi sonrasında önemli bir tedarik merkezi olduğunu kanıtladı. Şimdi, Türkiye’nin önündeki en büyük fırsatlardan biri ihracat. İhracatla Türkiye ekonomisi başka noktalara gelebilir, sınıf atlayabilir. Biz de her zaman olduğu gibi, birlikte çalıştığımız ihracatçılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte büyüyeceğiz” diye konuştu.


Güncel 31.05.2022 12:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

2

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

3

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

5

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

6

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

7

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

8

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

9

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

10

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı