‘Genç Start-Up Diyarbakır’ eğitimleri başladı

‘Genç Start-Up Diyarbakır’ eğitimleri başladı

‘Genç Start-Up Diyarbakır’ eğitimleri başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, “Genç Start-Up Diyarbakır” projesinde eğitime başlayan gençlere bilgisayar hediye etti.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca gençlere istihdam alanları oluşturmak amacıyla geliştirilen “Genç Start-Up Diyarbakır” projesinde yüz yüze eğitimler başladı.
Genel Sekreter Çiftçi, proje çerçevesinde eğitim alan 18 gençle merkez bilgievi’nde bir araya geldi. Çiftçi, projenin hayırlı olmasını dileyerek gençlere bilgisayar hediye etti. Çiftçi, daha sonra gençlerin Kahoot uygulaması üzerinden yaptıkları yarışmayı izleyerek kazananları tebrik etti.
Online eğitimlerde, “Robotik Kodlama ve Giyilebilir Teknolojilerde Uygulanması”, “Python ve Yapay Zeka Uygulamaları”, “Web/Mobil Uygulama Geliştirme”, “Siber Güvenlik”, “Dijital Pazarlama” ve “Oyun Simülasyonu” konularında alanında uzman eğitmenlerden dersler alan gençler, yüz yüze eğitimlerde ise “Yeni İş Fikri Geliştirme, İnovasyon, Sunum ve İletişim Teknikleri, İş Planı Hazırlama ve Finansal Okuryazarlık” öğreneceği belirtildi.


Eğitim 4.04.2023 13:40:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen C3 Aircross AUTOBEST Conquest 2026 finalisti oldu

2

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

3

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

4

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

5

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

6

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

7

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

8

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

9

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

10

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor