Gençlerle kariyer günleri etkinliğinde bir araya geldiler

Gençlerle kariyer günleri etkinliğinde bir araya geldiler

Gençlerle kariyer günleri etkinliğinde bir araya geldiler

Körfez Ticaret Odası, mesleki eğitimdeki kalitenin arttırılıp nitelikli iş gücünün oluşturulması adına yürüttüğü "Meslek Lisesi Gelecek Garantisi" projesinin pilot okulu olan Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle, düzenlenen kariyer günlerinde bir kez daha buluştu.
"Körfez Mesleklerinde Yıldızlarını Yetiştiriyor" sloganı ile devam eden sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen kariyer günleri etkinliği, İPRAGAZ A.Ş. Bölge Tesis Müdürü ve KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan katılımıyla gerçekleştirildi.
Nitelikli kalifiye işgücü ihtiyacının her geçen gün artış gösterdiğini belirten KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, odanın pilot okulu olan Körfez MTAL öğrencilerine, hem stajlarda gerekli teknik tecrübe ve becerileri kazanmaları hem de mezun olduklarında sahip oldukları teknik altyapı ile istihdam edilmeleri konusunda vermiş oldukları desteklerden söz edip, her zaman öğrencilerin yanlarında olduklarını ifade etti.


Yurt Dünya 2.05.2023 17:42:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda