Gençlik merkezlerinde geleceğe hazırlanıyorlar

Gençlik merkezlerinde geleceğe hazırlanıyorlar

Gençlik merkezlerinde geleceğe hazırlanıyorlar

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çocuk ve gençlere pozitif ayrımcılık anlayışı doğrultusunda kapasiteleri artırılan ve faaliyet konuları genişletilen gençlik merkezleri, her yaştan çocuk ve gencin geleceğe hazırlandığı mekânlar haline geldi.
Kur’an-ı Kerim kurslarından İngilizceye, resimden spora kadar onlarca farklı alanda faaliyetlerin düzenlendiği ve yüzlerce kursiyerin faydalandığı Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi, Eyyübiyeli çocuk ve gençlerin geleceğe hazırlanmasına destek oluyor. Eğitim öğretim yılı süresince öğrencilere her türlü desteğin sağlanarak, başarılı olmalarının hedeflendiği Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezinde, okulların kapalı olduğu yaz aylarında da kurslar devam ediyor. Kur’an-ı Kerim okuma, İngilizce, bilgisayar, resim, müzik ve benzeri alanlarda kursların verildiği merkezde, çocuklar aynı zamanda ders çalışıp, kitap okuyarak da geleceğe hazırlanıyor.
Çocuk ve gençlerin birbiriyle tanışıp sosyalleşmesi, kültür, sanat, spor ve eğitim konusunda gelişmeleri için her türlü imkanın bulunduğu gençlik merkezlerinde, boş vakitlerde satranç, langırt gibi oyunları oynama imkanı da bulunduğu belirtildi.


Güncel 30.08.2022 12:09:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

2

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu

3

Hatay İl Emniyet Müdürü Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

GÜNCELLEME - Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

5

Mersin'in Silifke ilçesinde fırtına etkili oldu

6

Hataylı "Yaşayan İnsan Hazinesi", ipek böceği yetiştiriciliğinin yaygınlaşmasını istiyor

7

Antalya, turnuva ve kamplara yaptığı ev sahipliğiyle dünya okçuluğunun merkezi oldu

8

Narenciyenin gen merkezindeki "Turunç Yolu", görsel şölen sunuyor

9

Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Sağlıklı midede asitli gıdalar tek başına sorun yaratmıyor