İlginizi Çekebilir


Genel Sekreter Çelikel, Hıdırellez Caddesi ve otogarı gezdi

Genel Sekreter Çelikel, Hıdırellez Caddesi ve otogarı gezdi

Genel Sekreter Çelikel, Hıdırellez Caddesi ve otogarı gezdi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, yeni asfaltlanan Hıdırellez Caddesi ve açılışa hazırlanan şehirlerarası otobüs terminalini gezdi.
Van Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol çalışmaları ve diğer alanlardaki yatırımlarını bir bir tamamlayarak vatandaşların hizmetine açıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta asfalt sökümü yapılarak yeniden asfaltlanan Hıdırellez Caddesi trafiğe yeniden açıldı. Caddeyi gezen Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, beraberindeki genel sekreter yardımcıları Prof. Dr. Mucip Tapan ve Doç. Dr. Ali Özvan ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Hıdırellez Caddesi ile otogar bağlantı yollarını da gezen Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel ve beraberindekiler, daha sonra şehirlerarası otobüs terminaline geçti. Burada yapımı tamamlanan sosyal tesis binasını ve diğer eklentileri gezen Çelikel, tesisin bir an önce hizmete açılması talimatını verdi.
Bir süre otogarı gezerek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Genel Sekreter Çelikel daha sonra buradan ayrıldı.


Güncel 30.06.2021 12:39:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Ersoy'dan Döşemealtı İlçe Halk Kütüphanesi'ne ilişkin paylaşım:

2

Adana'da takla atan otomobildeki 4 kişi yaralandı

3

Hataylı öğrenciler TEKNOFEST'in Uçan Araba Simülasyon Yarışması'nda mücadele edecek

4

Türk Film Endüstrisi Sempozyumu sektör temsilcilerini bir araya getirdi

5

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da kütüphane açılışında konuştu:

6

Antalya kamp karavan turizminde de iddialı

7

Polisan Holding, Karbon Zirvesi'nde "Düşük Karbon Kahramanı" ödülüne layık görüldü

8

Antalya'da Tahtalı Dağı zirvesine kar yağdı

9

Piyanist Raid Mammadov, Türkiye'de ilk kez Bayou Villas'da konser verdi

10

Medical Point'ten 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajı