Gercüş’te Kızılay gönüllüleri miniklerin yüzünü güldürdü

Gercüş’te Kızılay gönüllüleri miniklerin yüzünü güldürdü

Gercüş’te Kızılay gönüllüleri miniklerin yüzünü güldürdü

Batman’ın Gercüş ilçesinde Türk Kızılay gönüllüsü gençler ile Gercüş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri anaokulu öğrencileri için etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan minikler doyasıya eğlendi.
Müzik drama gösterileri, yüz boyama etkinliği miniklerle birlikte müzikler eşliğinde şarkılar söyleyen, yüzlerini boyayarak eğlendiren üniversite öğrencileri pamuklu şeker dağıttı. Çocukların çok sevinçli olduğunu ifade eden Türk Kızılay gönüllüsü Mervin Yıldırım "Bu tür etkinliklerle çocukları eğlendiriyoruz. Batman’dan geliyoruz genç kızlar ekibi olarak Gercüş ilçesine gelip güzel etkinlikler yaparak çeşitli oyunlar oynadık. Bu etkinlikleri köy okullarında ilçelerde ve ilde de yapıyoruz. Minik çocukların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedi.
Etkinliğe katılan minkler ise mutlu olduklarını dile getirerek Kızılay gönüllülerine teşekkür etti. Etkinliğe katılan miniklerin velileri de evlatlarının bu özel anlarını seyredip telefonla kaydetti.


Eğitim 27.04.2023 12:07:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı