Gercüş’te ’Telafide ben de varım’ programı

Gercüş’te ’Telafide ben de varım’ programı

Gercüş’te ’Telafide ben de varım’ programı

Yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan ’Telafide ben de varım" programı kapsamında Batman’ın Gercüş ilçesi Ziya Gökalp Ortaokulunda 2 gündür başladıkları eğitimin ardından öğrencilerle bir araya gelen Okul Müdürü Zübeyir Çetin, telafi programının faydalı olacağını söyledi.
Programa katılan öğrencilerle görüşen Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Zübeyir Çetin, eğitim ve etkinlik olarak telafi programına başladıklarını kaydetti. Çetin, "2020-2021 eğitim öğretim yılında salgından dolayı derslerinden geri kalan öğrencilerin eksikliklerini telafi programı kapsamında tamamlamayı planlıyoruz. Derse çok sayıda öğrencimiz katıldı" dedi.
Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Zübeyir Çetin, öğretmenler ve programa katılan öğrencilerle beraber ’Telafide ben de varım’ projesi kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.


Güncel 7.07.2021 16:33:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

2

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

3

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

4

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

5

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

6

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

7

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi

8

Techcareer.net İşveren Modülü'nü Yetenek Havuzu ile güçlendirdi

9

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi

10

Mersin'de 10. Tematik Kış Kampı "Yeni Medya ve İletişim" temasıyla başladı