Geri dönüştürülebilir atık toplayan okullar ödüllendirilecek

Geri dönüştürülebilir atık toplayan okullar ödüllendirilecek

Geri dönüştürülebilir atık toplayan okullar ödüllendirilecek

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde başlatılan kampanya ile pil, mavi kapak, atık yağ gibi en fazla geri dönüştürülebilir atık toplayan 5 okul ödüllendirilecek.
Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından başlatılan kampanya ile ilçede en fazla geri dönüştürülebilir atık (pil, mavi kapak, atık yağ vs.) toplayan 5 okula çeşitli ödüller verilecek. Başlatılan ‘En Çevreci Okul Benim” kampanyası 3 Haziran tarihine kadar devam edecek. Bu kampanya ile öğrencilerin geri dönüşüme ilgi göstermeleri ve çevre dostu okullar oluşturulması hedefleniyor. Kampanyada en fazla atık toplayarak Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi’ne teslim eden 5 okula Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından “Çevre Dostu Okul Belgesi” verilecek.
Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyen okul yöneticilerinin beyaz masa birimini arayarak bilgi alabilecekleri öğrenildi.


Güncel 11.05.2022 17:09:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor

2

Karmod'dan kurumsal konseptlere özel güvenlik kulübesi

3

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

4

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

5

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

6

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

7

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi

8

Enuygun.com yılbaşı pazarlarının kurulduğu vizesiz rotaları paylaştı

9

Türkiye'nin ilk "Köy Üniversitesi" projesiyle kırsalın ihtiyaçlarına akademik destek

10

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"