Gezi Parkı`na bir Yarbaşı CHP`den destek?

Gezi Parkı`na bir Yarbaşı CHP`den destek?

 Yarbaşı Beldesi CHP teşkilat binası önünde İstanbul Gezi Parkı eylemine destek mitingi yapıldı.

23 Haziran Pazar günü saat 19.00`da başlayıp 20.00`a kadar süren destek mitinginde CHP belde teşkilatı adına  emekli öğretmen Ahmet Yücel tarafından hazırlanan metin okundu ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı söylendi.

                Cumhuriyeti biz kurduk,gençlerimize sonsuza kadar güveniyoruz. Onu yaşatacak olan sizlersiniz. AK Parti iktidara geldi benimsemediğimiz 4+4+4 geldi. İlk okullar neden 4 yıla düşürüldü. 8 Yıllık temel eğitim ile neden oynadınız ? Suriye meselesi bizim meselemiz değil. biz neden ilgilendiriyor. Tüm komşularla sıfır sorun yerine hepsi ile düşman olduk Neden ? Kimsenin inancına karışmadık, karışmayacağız, etnik kimlikle, kılık kıyafet ile, İmam Hatiplerle, siyasetinizle sürekli  karıştırıcılık görevi ,icra ettiniz. Bizler CHP olarak yurdumuzda da, dünyada da barış istiyoruz. Vatanımızı, bayrağımız ve tüm insanları seviyoruz. Parklarımızla, ağaçlarımızla,gençlerimizle uğraşmayınız" denildi.

Gezi Parkı eylemine destek için hazırlanan dövizlerde, "İki ağacı yıkamadın, Cumhuriyeti mi yıktıracağız, Tencerem var tavam var çapulcuyum havam var, Ayyaşın kurduğu devleti ayıkken yönetemiyorsun, üç beş ayyaş toplandık Tayyip sende gel, Biber gazı da neymiş sinek ilacıyla büyüdük biz, direndik içimizdeki kötü vatandaşı kürtajla aldırdık, Bu biber gazı çok tatlı, diren taksim yarbaşı seninle"

                Bu arada ilçenin anayol ulaşımı sağlayan ana yoldaki Karayollarına ait tanıtım levhalarında Yarbaşı Devrimci Gençlik Taksim Gezi parkı Destek Mitingi Yoldaşlarımızdan destek bekliyoruz yazılı ibareler ile Gezi Parkı eylemi boyunca ölen dört kişiden Düziçili Başkomiser Mustafa Sarı`nın adının yer almayışı dikkat çekti.

                Yarbaşı beldesindeki Gezi Parkı eylemine destek mitingine CHP İlçe başkanı ;Durdu Göl ve ilçe yönetimi de katıldı, eylemde ölen gençler adına üç adet zeytin fidanı dikildi.

Haber: Süleyman Güzel/Düziçi



Güncel 25.10.2016 05:03:45 0