"GİRDAP" operasyonunda 9 şüpheliden 8’i yakalandı

"GİRDAP" operasyonunda 9 şüpheliden 8’i yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğünce 50 ilde düzenlenen "GİRDAP" operasyonunda Zonguldak’ta hakkında yakalama ve gözaltı kararı bulunan 9 şüpheliden 8’i yakalandı. Operasyonda çok sayıda alacak-verecek çizelgesi, boş senet uyuşturucu ele geçirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde Ekonomik Suçlarla Mücadele alanına yönelik olarak ülke genelinde “GİRDAP” kod isimli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda “Tefecilik” Suçundan 9 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltına alma kararı alındı. Şüphelilerden 8’i eş zamanlı operasyonda kıskıvrak yakalandı.
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada boş senetler, alacak-verecek çizelgesi, bir miktar uyuşturucu madde, (6) adet MKE yapımı 9mm çapında tabanca mermisi, (1) adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait (16) adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasından sonra Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.


Yurt Dünya 15.11.2022 17:25:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı