Girdiği trafoda elektrik akımına kapılarak öldü

Girdiği trafoda elektrik akımına kapılarak öldü

Girdiği trafoda elektrik akımına kapılarak öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde elektrik kesintisi yaşanan bölgeye giden ekipler trafo içinde bir kişiyi akıma kapılmış şekilde ölü olarak buldu.
Edinilen bilgiye göre, Eski Bayramyeri’nde saat 21.30 sıralarında elektrikler kesildi. Bunu üzerine bölgeye arıza ekipleri sevk edildi. Arıza ekipleri bir kişinin trafo içinde sırt üstü yatmış şekilde gördü ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri şahsın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Polisin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin Ali Çolpan (28) olduğu öğrenildi. Yapılan ilk incelemelerde Çolpan’ın elektrik akımına kapılarak öldüğü tahmin ediliyor.
İddiaya göre, şahsın trafonun yan tarafında bulunan penceredeki demir telleri pense ile keserek hırsızlık amacıyla içeri girdiği ileri sürüldü. Ayrıca trafo içerisinde meydana gelen küçük çaplı yangında itfaiye tarafından söndürüldü. Mahalleye elektrik akımı da güvenlik için kesildi.
Elektrik akımına kapılarak ölen Ali Çolpan’ın çeşitli suçlardan 5 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. Ali Çolpan’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği öğrenildi.


Yurt Dünya 9.05.2022 23:24:08 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi