Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, projeler için Ankara’da

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, projeler için Ankara’da

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, projeler için Ankara’da

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin dal-çık, çevre yolu ve balıkçı barınağı projelerini görüşmek için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Belediye’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şenlikoğlu, Bakan Karaismailoğlu ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
Şenlikoğlu, trafik akışını rahatlatmak için sahil karayoluna yapılması planlanan dal-çık projesi başta olmak üzere, balıkçı barınağı projesi, güney çevre yolu ve diğer projeler hakkında görüştü.
Başkan Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, ‘’İlimizin ileriye dönük tüm ulaşım sorunlarını ve çözüm taleplerimizi Bakanımıza aktardık. İlgi ve alakalarından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyorum. Tüm enerjimizi Giresunumuz için harcayıp projelerimizi planladığımız programlara göre gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Diğer yandan görüşmeye AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın da katıldı.


Güncel 6.11.2020 15:27:58 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

2

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

3

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

4

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi

5

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

6

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

7

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

8

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

9

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

10

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı