Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu. Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise iki doğum gerçekleşti.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yaralanan vatandaşlar ülke genelindeki hastanelere tedavi için getirildi. Giresun’a ise tedavilerinin yapılması üzerine toplamda 336 depremzede getirildi.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Giresun’a da depremzedeler getirildi. Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi il genelindeki hastanelere tedavi için başvurdu. Başvuran yaralılardan 12’si yatarak tedavi görürken, 282’sine ise poliklinik hizmeti verildi.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgide, “Giresun’a gelen depremzedelerden Giresun il ve ilçelerinde bulunan 2’si özel olmak üzere 9 hastaneye 336 depremzedeye başvuruda bulunmuş bunlardan, 282’sine poliklinik hizmeti sunulurken, 12 hasta yatarak tedavi görmekte, 9 hasta ise tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Giresun Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise 2 doğum gerçekleştirilmiştir” denildi.


Güncel 14.02.2023 15:51:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletli adli kontrol şartıyla salıverildi

2

Maxion İnci'ye Chery'den "Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü"

3

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

4

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

5

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

6

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

7

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

8

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

9

Futbol: Trendyol Süper Lig

10

Futbol: Trendyol Süper Lig