Girişimci üniversiteliler dile önem verecek

Girişimci üniversiteliler dile önem verecek

Girişimci üniversiteliler dile önem verecek

Malatya İnönü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından proje tanıtım toplantısı düzenlenerek, dil eğitiminin ön planda tutulması kararlaştırıldı.
Toplantıya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Hakan Erkuş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hilal Acı ile TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Arı katıldı. Toplantıya katılan konuklar girişimcilik deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Faaliyetler ile ilgili öğrencileri bilgilendiren Girişimcilik Topluluğu Başkanı Eren Çekin, atölye kuracaklarını ve bu kurulacak atölyelerde de öncelik olarak dil eğitiminin ön planda olacağını belirtti. Atölyelerin dil eğitimine katkı yapacağına vurgu yapan Çekin “İngiliz dili ve konuşma, girişimcilik atölyeleri olacak. Yabancı ülke tecrübesi edinmiş arkadaşlarımızla yapacağımız atölyelerimizde konuşma tecrübesi de kazanmış olacağız” dedi.
Bunların yanı sıra öğrencilere Girişimcilik Topluluğu’nun plan, projeleri ve nasıl girişimci olacakları hakkında tavsiyelerde bulunuldu.


Güncel 6.11.2022 11:15:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı