Gizemfrit, kurumsal kimliğini değiştirerek "Akcoat" oldu

Gizemfrit, kurumsal kimliğini değiştirerek

Gizemfrit, kurumsal kimliğini değiştirerek "Akcoat" oldu

ISTANBUL (AA) - Kimyasal kaplama malzemeleri üreticisi Gizemfrit, unvan degisikligine giderek isim ve logosunu yeniledi.

Hizmet verdigi farkli sektörlerdeki markalarini tek bir isim altinda bir araya getiren sirket, faaliyetlerine "Akcoat" adiyla devam edecek.

Gizemfrit'ten yapilan açiklamaya göre, emaye, seramik, yapismaz ve dekoratif kaplamalar, pigment ve cam olmak üzere 5 ana ürün grubunda üretim yapan Gizemfrit, kapsamli bir dönüsüm projesini hayata geçirdi.

41 yillik geçmise sahip sirket, frit üretiminin yani sira pek çok farkli sektöre yönelik faaliyetlerini, dünya genelinde yeni bir çati markayla devam ettirme karari aldi. Bu dogrultuda sirketin ismi "Akcoat" olurken, logosu da yenilendi.

Beyaz esya, seramik, ev ve mutfak esyalari gibi ürünlerin global markalarina kimyasal kaplama malzeme çözümleri sunan sirketin, tüm kurumsal kimligi de yeniden tasarlandi.

Temelleri 1979 yilinda atilan ve bugün Türkiye ve Ispanya'da üretim tesisi, Çin ve ABD gibi ülkelerde ise satis ofisleri bulunan sirket, yilda 65 milyon dolarlik ihracatiyla küresel pazarda yüzde 12 pay sahibi.


- "Akcoat, bir isim degisikliginden fazlasi"


Açiklamada görüslerine yer verilen Akcoat Genel Müdürü Veysi Küçük, Akcoat'in, su anda 6 kitada ürünleri ve hizmetleriyle faaliyet gösteren ve son 11 yildir da sektöründe ihracat sampiyonluguna ulasan global bir sirket oldugunu belirtti.

Faaliyet gösterdikleri Çin, Amerika ve Ispanya gibi pazarlarda marka bilinirligini artirmaya yönelik marka algi arastirmasi yaptiklarini aktaran Küçük, "Is alanlarimiz her geçen gün biraz daha büyürken, bu çalismalarimizin isiginda, genisleyen faaliyetlerimizi bir çati markayla sürdürme ihtiyacimiz dogdu. Bu nedenle Akcoat adi altinda yeni bir marka yaratarak isim degisikliginden öte yepyeni bir kurumsal kimlik edindik. Ar-Ge, inovasyon ve güncel pazarlama odagiyla trendleri yakindan takip eden, modern, degisime açik, ihtiyaçlara en özel ve hizli biçimde yanit verebilen, dinamik bir küresel marka olarak Akcoat'u sizlere takdim etmekten gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandi.


- "Akcoat'un basarilarla dolu gelecege yönelik adimlarini heyecanla karsiliyoruz"


Akkök Holding Icra Kurulu Baskani Ahmet Dördüncü de Akcoat'un dünya markasi hedefiyle baslayan degisim yolculugunu desteklediklerini kaydetti.

Dördüncü, Akkök Holding'in Akcoat ile uluslararasi arenada gücüne güç katacagina inandigini aktararak, "Ailemizin en genç üyesi, global bir sirket olan Akcoat ile gurur duyuyoruz. Akcoat'un basarilarla dolu bir gelecege yönelik bu adimlarini heyecanla karsiliyoruz." ifadelerini kullandi.


- Yeni kurumsal kimlik, geçmise ve gelecege vurgu yapiyor


Verilen bilgiye göre, yeni isim ve logo, sirketin 41 yillik geçmisiyle gelecek hedeflerini yansitacak sekilde belirlendi.

Akcoat ismiyle, sirketin bagli bulundugu Akkök Holding ve faaliyet gösterilen sektöre vurgu yapiliyor. Koyu ve açik mavi ile turuncu renklerin hakim oldugu yeni logoda ise sirketin köklerinden ve yapi taslarindan kopmadigi ve her bir adimi bir sonrakinin takip ettigi anlatiliyor.

Geçmis ve gelecegin bir araya geldigi yeni logoda, modern çizgiler kullanilarak trendleri yakindan takip eden ve çagi yakalayan görsel bütünlüge isaret ediliyor.



Politika 17.09.2020 13:37:36 0

İlginizi Çekebilir

1

MHP İl Başkanı Kanlı'dan yerel seçimlere ilişkin değerlendirme

2

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

3

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

4

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

5

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

6

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

7

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

10

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı