Göçmen, "Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşıyorlar"

Göçmen,

Göçmen, "Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşıyorlar"

Milli Yol Partisi (MYP) Kırşehir İl Başkanı ve MKYK Üyesi Şevket Göçmen, memur ve emekli maaş oranları üzerine yaptığı açıklamada, yaşanan enflasyonu yöneticilerin daha ciddi şekilde görmesini ve verilen zam oranlarının yeterli olmadığını söyledi.
MKYK Üyesi Göçmen, "Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşıyorlar türküsüne benzetiyoruz yaşanan süreci. Markette, pazarda, kırtasiyede, sokakta yaşanan enflasyon ile yetkililerin aktardı zam oranı arasında ciddi farklar var. Bizler, MYP olarak ekonomik anlamda vatandaşın darboğazdan çıkması için gerekli çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Liyakat söylemimiz aslında her şeyinde çözümü olacak. İsrafın önüne geçerek şehirleşmelerin yoğun yaşandığı günümüzde tarımsal üretimin önemine devlet destekli projelerle öncülük edeceğiz. MYP, asgari ücrette dahi uzlaşılamayan günlerin çözüm noktası olacak. Biz verilen rakamlara değil halkın yaşadığı rakamlara bakarak hareket edeceğiz" diye konuştu.
Söylem ve eylem farklılıklarını ortadan kaldıracaklarını aktaran Göçmen, "MYP Genel Başkanı Remzi Çayır’ında sürekli vurguladığı ’Liyakat, adalet, üretim’ sarmalını yönetimi alır almaz hayata geçireceğiz. İnanıyoruz ki, liyakatin olmadığı yerde adalet ve üretim de olmaz. Her söylemimiz eylemimizden asla bağımsız olmayacak. Şuan ise yönetenlere tavsiyemiz kesinlikle halkın enflasyonunun farkında olmalarıdır" ifadelerini kullandı.


Güncel 4.01.2023 15:14:42 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi