Gökhan Kağıtçıoğlu: "Kazanamadığımız için çok üzgünüz"

Gökhan Kağıtçıoğlu:

Gökhan Kağıtçıoğlu: "Kazanamadığımız için çok üzgünüz"

A. Hatayspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu, Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında evinde karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalan A. Hatayspor’da Yardımcı Antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kağıtçıoğlu, çok fazla gol pozisyonlarına girdiklerini ancak çıkarken kaybettikleri topla gol yediklerini belirterek, "İlk yarıda çok daha fazla gol pozisyona girdik, oyuna da hakim olan taraftık, rakibe de bir iki pozisyon verdik savunma geçişlerinde. İkinci yarı topa daha çok sahip olduk, rakibi de tamamen kapattık. Bu arada değişikliklerden sonra Bertuğ ile golü bulduk. Maç istediğimiz gibi gitti, pozisyon dahi vermedik. 88. dakikada çıkarken yaptığımız top kaybı sonucu gol yedik. Kazanamadığımız için çok üzgünüz, çok iyi hazırlık dönemi geçirmiştik. Hazırlık döneminden sonraki maçlar zor oluyor. Daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.


Spor 24.12.2022 16:55:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi