Göl etrafında yürüyüş yapıyordu, teklif ile iki duyguyu birden yaşadı

Göl etrafında yürüyüş yapıyordu, teklif ile iki duyguyu birden yaşadı

Göl etrafında yürüyüş yapıyordu, teklif ile iki duyguyu birden yaşadı

Erkek arkadaşıyla birlikte Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’na gelen genç kız, evlilik teklifi ile hem şaşkına döndü hem de büyük mutluluk yaşadı.
Bolu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Abant Gölü Milli Parkı evlilik teklifine sahne oldu. Sakarya’da yaşayan Talha Güneş, kız arkadaşı Betül Öztürk ile birlikte Abant Gölü Milli Parkı’na geldi. Evlilik teklifi için hazırlıklarını öncesinden hazırlayan Güneş, kız arkadaşı Betül Öztürk ile göl etrafında yürümeye başladı. Betül Öztürk, Abant manzarasının en güzel göründüğü noktalardan biri olan iskele üstünde yapılan hazırlıkları görünce sevince boğuldu. Kız arkadaşına evlilik teklifi eden Güneş, ’Evet’ cevabını aldı.
Talha Güneş, "Değişiklik olsun istedik. Hep böyle aynı yerlerde yapılıyor. Abant’ı belirledik, güzel bir yerdi. Umarım mutlu olmuştur" dedi. Teklif karşısında şaşıran Öztürk, "Gerçekten hiç beklemiyordum. Güzel bir duygu. Zaten evlenme niyetimiz vardı" diye konuştu.


Güncel 14.03.2023 10:47:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi