Golf tutkunları Gloria Özaltın Championship’de bir araya geldi

Golf tutkunları Gloria Özaltın Championship’de bir araya geldi

Golf tutkunları Gloria Özaltın Championship’de bir araya geldi

Türkiye’de golf sporuna verdiği önem ve destekler ile tanınan Özaltın ailesi adına Gloria Hotels & Resorts tarafından düzenlenen “Gloria Özaltın Championship” sona erdi. Organizasyon kapsamında 4 farklı turnuva gerçekleştirilirken, 6 ülkeden 150 golf tutkunu bir araya geldi.
Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanına ve tek “TrackMan Range” uygulamasına sahip, Michel Gayon imzalı Gloria Golf Kulübü sahalarında düzenlenen Gloria Özaltın Championship’de, bir hafta boyunca bireysel turnuvalardan golf sohbetlerine, workshoplardan özel gala yemeğine bir çok aktivite gerçekleştirilirken, TrackMan Range “Longest Drive“ ve “Nearest The Pin” müsabakaları da organizasyona yenilik kattı.
15 Nisan akşamı konser programı ve seçkin lezzetlerle hazırlanan özel gala gecesinde, “Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy” bireysel turnuvasını kazanan Beyhan Benardete, ödülünü Zeynep Özdemir’den aldı. “Nuri Özaltın Trophy” erkekler bireysel turnuvasının kazananı Cengiz Şahin’e ödülünü İrem Özaltın sunarken, “Sebahat Özaltın” kadınlar turnuvasını da kazanan Beyhan Benardete’ye bu ödülü de Elif Özdemir takdim etti.


Spor 16.04.2022 13:45:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

2

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi

3

Isparta'da doğuştan bir kolu olmayan öğrenci engelleri yüzerek aşıyor

4

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

5

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

6

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

7

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

8

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

9

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

10

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı