Gölhisar Orman İşletme Sahası havadan denetlendi

Gölhisar Orman İşletme Sahası havadan denetlendi

Gölhisar Orman İşletme Sahası havadan denetlendi

Burdur‘un Gölhisar ilçesinde, Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü orman sahaları helikopter ile denetlendi.Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş tarafından yapılan denetimde Ataş’a Gölhisar Orman İşletme Müdürü Ramazan Başaran eşlik etti.
Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş, öncelikle Gölhisar İşletme Müdürlüğünde bir dizi denetimlerde bulunarak Gölhisar Orman İşletme Müdürü Ramazan Başaran’dan Gölhisar Bölgesi Orman Sahasında yapılan ağaçlandırma, orman yol yapımı ve erozyon çalışmaları yanında ı orman yangınları ihtimaline karşı alınan tedbirler, eğitim ve denetim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretinden sonra, Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş, yapılan çalışmaları denetlemek amacıyla Orman Bölge Müdürlüğüne ait bir helikopterle Gölhisar İşletmesi Orman Sahası üzerinde bir uçuş gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu denetim uçuşunda Gölhisar İşletme Müdürü Ramazan Başaran, Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş’a, saha üzerinde yapılan faaliyetler ve alınan tedbirlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Güncel 30.08.2022 11:39:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı