Gönüllü 225 polis İzmir’den deprem bölgesine gitti

Gönüllü 225 polis İzmir’den deprem bölgesine gitti

Gönüllü 225 polis İzmir’den deprem bölgesine gitti

İzmir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 225 polis, toplanan 2 tır ve 3 kamyon dolusu yardım malzemeleri ile birlikte deprem bölgesine yola çıktı.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık iki deprem sonrasında İzmir’den deprem bölgesine yardımlar sürüyor. İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, Bornova ilçesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde toplanan yardım malzemelerini elden ele taşıyarak ayrıştırdı. Kışlık giysi, battaniye, dayanıklı gıda, bebek bezi, bebek maması, su ve hijyenik malzemelerden oluşan acil ihtiyaçlar, paketlenerek forklift yardımıyla tır ve kamyonlara yüklendi.
Daha önce 214 personelin deprem bölgesi Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye illerinde görevlendirildiği öğrenilirken, bugün de 225 polisin gönüllü olarak bölgeye doğru yola çıktığı öğrenildi.


Güncel 8.02.2023 18:25:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı